a.i. Management & advies

Ik heb in de afgelopen 19 jaar velen verschillende functie uitgeoefend. Ooit begon ik als Call Center Agent Effecten bij die hele leuke bank met de blauwe leeuw, ook wel de bekend als de Postbank. Al snel kreeg ik de kans om door te groeien naar een managementfunctie waar mijn natuurlijk leiderschap zichtbaar werd. Naast mijn management functie nam ik deel aan innovatieve verbeterprojecten.  Mijn passie toen was – weet ik nu – niet anders dan nu, namelijk kijken naar de – voor velen niet zichtbare – inefficiënte processen en daar met het team/klant creatieve en vooral efficiëntere oplossingen voor bedenken en implementeren.

Na 12 jaar bij de Postbank/ING en later Nationale Nederlanden gewerkt te hebben ben ik in de informele en 1e lijn zorg terecht gekomen. Zowel als directeur als penningmeester heb ik mijn deskundigheid maar bovenal mijn passie kunnen omzetten in succesvolle resultaten. Hoe? Gewoon door simpel en logisch denken.

Je snapt wel dat ik dit werk te leuk vind om zomaar mee te stoppen en ben daarom ook beschikbaar als Interim manager en/of adviseur.

De tarieven worden per organisatie in goed overleg bepaald.
Mijn zakelijke gegevens zijn:

Mobielnr. 06-242 242 86 | kvknr. 69751021 | BTWnr. 205488377.b02 | ING NL20 INGB 0002012992 |